Užitečné novinky a rady z Teamia
Vylepšení
Update

Lepší doručitelnost e-mailů 🚀

Katka avatar
Shared by Katka • March 11, 2024

Stává se vám někdy, že se vy nebo uchazeč překlepnete v e-mailové adrese a nevšimnete si toho? Nám záleží na tom, aby e-maily vašim uchazečům v pořádku dorazily, proto vás nově upozorníme na možný překlep nebo nesprávnou e-mailovou adresu. V Teamiu to uvidíte hned na několika místech:

  • Detail reakce - v detailu se zobrazí červeně emailová adresa, na kterou se nepovedlo e-mail doručit.
  • Notifikace pod zvonečkem 🔔 - v případě, že odešle e-mail (např. pozvánku na pohovor) a tento e-mail se nedoručí. Následně se vám zobrazí notifikace, která vede do historie aktivit, kde je vysvětleno o jaký e-mail se jednalo a zároveň doporučení co s tím můžete udělat.

    ℹ️ Nejčastěji se jedná o špatně zadanou e-mailovou adresu, ale mohou to být i jiné důvody např. uživatel e-mail označil jako SPAM, nefunkční e-mailová schránka, apod.).
  • U akce Napsat uchazeči - pokud si nevšimnete notifikace pod 🔔 a dáte akci "Napsat uchazeči", tak vám ve vyskakovacím okně zobrazíme informaci, že se zpráva neodešle.

ℹ️ Postupně toto upozornění budeme přidávat do všech komunikačních akcí (Poslat manažerovi, Přeposlat, GDPR, Zamítnout, Pozvat na pohovor, apod.).