Produktové novinky z Arnolda
Product update
Nová funkce
Vlastní průzkumy
Onboarding

Letní novinky v Arnoldovi 🌊☀️

Ondřej avatar
Shared by Ondřej • August 22, 2024

Arnold se stále vyvíjí. My jsme rádi, že jste u toho s námi a máme pro vás několik novinek a vylepšení, která vám usnadní práci s Arnoldem.


Přidané funkce v editoru konverzací

Nově můžete přidávat komentáře přímo do plátna – díky tomu lze jednoduše spolupracovat s kolegy při odladění konverzací.

  • 💡 Klikněte pravým tlačítkem a vyberete s listu „Komentář“, napište požadovyný text a potvrďte tlačítkem „Přidat“

Přidali jsme také hromadný výběr a kopírování.

  • 💡 Pomocí myši pravým tlačítkem vyberte více bublin najednou. Dále je můžete posouvat, duplikovat, kopírovat (☝️i mezi plátny / různými tématy) nebo je odmazat. Využít můžete i známe klávesové zkratky (Ctrl+C -> Ctrl+V, případně Cmd⌘+C -> Cmd⌘+V).

Jistě oceníte i možnost krok zpět, krok vpřed.

  • 💡 Pokud chcete svůj krok (například smazání části konverzace) vrátit zpět, můžete využít návratu pomocí šipek v levé dolní části
    Také zde platí, že je možné využít klávesové zkratky (Ctrl+Z, Ctrl+Y, případně Cmd⌘+Z, Cmd⌘+Y).

Nový Onborading lite – Tvá adaptace

Nový modul Arnoldova onboardingu jsme pojmenovali „Tvá adaptace“. Jedná se o sérii 4 krátkých konverzací (1 před samotným nástupem a 3 ve zkušební době), které mapují začlenění nového zaměstnance do firmy. Cílem je usnadnit nováčkovi jeho začátek v nové firmě a zvýšit šanci na dlouhodobou a produktivní spolupráci s ním.

💡 Na rozdíl od onboardingu „Vítej na palubě“ je tato verze kratší a interaktivnější, ale stále poskytuje všechny klíčové a důležité informace. Doporučujeme ji zejména ve výrobních, či logistických firmách nebo v případech, kdy máte nižší návratnost na onboardingové průzkumy.

Obsah jednotlivých konverzací:

  • Přivítání

Arnold mapuje, jestli nováčci mají všechny důležité informace před prvním dnem v práci a zda-li mají nějaké pochybnosti či otázky před nástupem.

  • První dny v práci:

Získáte zpětnou vazbu na hodnocení prvního dne v práci a jestli první týden vše probíhalo hladce. Arnold zjišťuje, jestli nováčci dostali podporu z týmu a mají důležité pracovní vybavení.

  • První měsíc:

Dozvíte se, jak nováčci hodnotí průběh zaškolení, jestli dostávají podporu od kolegů a zda-li znají cíle a očekávání v rámci jejich zkušební doby.

  • 3 měsíce v práci:

Arnold vám přinese lepší vhled, jak nováčky práce baví a splňuje jejich očekávání v rámci náboru. Zároveň zjišťuje, zda-li je pracovní zátěž udržitelná.


Úprava odesílatele SMS a e-mailů

  • SMS pozvánky

U všech SMS pozvánek na česká a slovenská čísla zobrazujeme odesílatele jen jako Arnold. Nově tedy účastníkům průzkumů nebudou pozvánky zasílány z tel. čísla: +420 736 352 420.

  • E-mailové pozvánky

Všechny transakční emaily, tj. pozvánky k průzkumům, připomínky a připravené reporty se od 1.9.2024 budou odesílat z adresy arnold@survey.arnold-robot.com.

V průběhu září pak začneme využívat navíc i domény:

❗️ Prosíme – informujte o nových doménách Vaše IT, předejdeme tak problémům s doručováním.


Odesílání připomínek z onboardingového reportu

Tato funkce umožňuje administrátorům i manažerům (kteří mají přístup do reportu) zasílat účastníkům onboardingových průzkumů připomínky k vyplnění ještě stále nevyplněných témat přímo z reportu.

Stačí v reportu najít sekci: Jak se v práci cítíš a pomocí ikonky modré šipky připomínku odeslat.


Přesunuli jsme export do Excelu a PowerPointu

Export výsledků jednorázového průzkumu nebo fáze onboardingu do Excelu či PowerPointu (.xlsx nebo .pptx) jsme vám již představili. Nyní jsme však změnili umístění této funkce.

Nově ji najdete pod hlavičkou reportu nad filtry. 👇